Welkom bij Flex Interim

Fiscaal nieuws

RSS feed currently not available


Please try again later
Error
  • Error loading feed data.
Accountancynieuws

Performance Improvement

Uw bedrijf zit weliswaar niet in directe problemen, maar u ziet wel ruimte voor verbetering. Hoe eerder u de juiste maatregelen neemt, hoe sneller u uw positie in de markt kunt verbeteren. Procesverbeteringen, kostenverlagingen, overnames en nieuwe groeimarkten kunnen uw ondernemingswaarde verhogen. Onze specialisten adviseren u graag hoe u de juiste key performance indicators in kaart kunt brengen. Of het nu gaat om het verbeteren van uw werkkapitaal, het optimaliseren van cash management, het doen van slimme investeringen of simpelweg het aantrekken van extra liquiditeit. Ons uiteindelijke doel is om samen met u te werken aan het verbeteren van de prestaties van de onderneming en het vergroten van haar waarde.  

Onze professionals hebben een ruime ervaring op zowel financieel als operationeel gebied en zijn in staat u te helpen in elke relevante situatie. U kunt ons inschakelen voor een review van uw bedrijf, een beter afstemming van uw product op de markt, een uitgebreide kostenreductie of advies bij een fusie of overname.  

Onze filosofie is niet enkel om u een rapport te overhandigen met onze analyse, maar u ook daadwerkelijk te helpen met het nemen van de vereiste actie. Of het nu gaat om een restructuring of performance improvement traject, we bieden een hands-on benadering. Snel actie ondernemen is essentieel, zeker wanneer uw onderneming zich al in een kritische fase bevindt. Omdat wij geloven in kwaliteit en resultaat zijn wij in staat u een flexibele kostenstructuur te bieden met een lage basisvergoeding gecombineerd met een vergoeding die afhankelijk is van succes. Dit zorgt voor een win-win situatie. 

Bent u geïnteresseerd in een gratis quick scan of wilt u meer informatie ontvangen? Onze specialisten staan u graag te woord.

 
You are here: