Welkom bij Flex Interim

Fiscaal nieuws

RSS feed currently not available


Please try again later
Error
  • Error loading feed data.
Accountancynieuws

 

Wilt u beter inzicht in uw processen op strategisch en tactisch niveau of ondersteuning in de uitvoering op operationeel niveau?

Onze AO/IC Consultant biedt u in de aanvang van het project een concept plan van aanpak. Het fundament voor het uiteindelijk gewenste resultaat wordt hiermee gelegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van best practices, technieken en methodieken om tot een hoogstaand resultaat te komen. Door gebruik te maken van professionele tooling voor de procesvastlegging en informatiepublicatie komen wij snel en gestructureerd tot resultaat. Informatie kan in de juiste context voor alle lagen in de organisatie ontsloten worden.

Bij oplevering wordt de procesinformatie achtergelaten in een eenvoudig te beheren en te communiceren formaat. Tevens stellen wij een op maat gemaakt adviesbeheersplan op, waarmee de procesinformatie actueel gehouden kan worden en draagvlak voor de processen in de organisatie versterkt kan worden.

Onderdelen AO/IC Consultancy

  • Inzichtelijk maken en communiceren van de gewenste processen
  • Oplevering van een helder en gestructureerd procesraamwerk
  • Inventariseren, modelleren en vormgeven van operationele en bestuurlijke processen
  • Verdere uitwerking naar procedures en werkinstructies
  • In kaart brengen van de onderlinge samenhang van processen
  • Relaties leggen naar alle relevante procesobjecten zoals functies, documenten, kpi's, risico’s, controlemaatregelen en wetgeving


Het resultaat geeft het management beter inzicht in de processen op strategisch en tactisch niveau en ondersteunt de medewerkers met de uitvoering van de processen op operationeel niveau.


Meer weten?

Vraag vrijblijvend onze brochure of maak een afspraak met een van onze consultants op 030 -7851642

 
You are here: